>
Fresh & fruity family narrativesVerhalen.
We hebben er allemaal één.


Doorheen de jaren zijn klanten die mij oorspronkelijk als trouwfotograaf leerden kennen, ook komen aankloppen met vraag of ik hun gezin zou kunnen fotograferen.

Voordat ik ‘ja’ zei, wou ik graag weten op welke manier ik dat zou aanpakken. Ik wou de juiste verwachtingen creeëren en zeker weten dat ik met hen op dezelfde golflengte zat.

Net zoals bij huwelijken is mijn visie hierover redelijk eenvoudig: ik wil weg blijven van de geforceerde glimlach, ik wil authentieke interactie tussen mensen documenteren - het liefst in een omgeving die hen dierbaar is.

Samen bespreken we wat dat voor jullie zou kunnen zijn. Op avontuur naar een nieuwe plek? In pyjama het huis op stelten zetten en pauzeren met een warme choco? Met z’n allen op bezoek bij oma? Alles kan, alles mag. 

Mijn houding tijdens dit moment: eerst gezellig kennismaken, daarnaast je gezin fotograferen zonder dat je het door hebt & hier en daar tijd maken voor een tof geposeerd familieportet.
Wat moet dat kosten?


De standaardprijs voor een sessie van anderhalf uur fotografie is €450. Dit bedrag wordt betaald wanneer jullie een boeking vastleggen. Wanneer de foto’s klaar zijn, ontvangen jullie een preview met een slideshow die je gedurende 24u kan bekijken. Je hebt dan de tijd om te beslissen met welke collectie je verder gaat.

Collectie 1 - gratis
15 digitale beelden
€ 20 printkrediet in de shop

Collectie 2 - €89
Download gratis 50 beelden in hoge resolutie. Je ontvangt ook een tegoed van €20 in de shop.

Collectie 3 - €189
Download gratis de volledige gallerij in hoge resolutie. Je ontvangt daarnaast een tegoed van €50 in de shop.


Goed om te weten


Een extra uur buiten het pakket kost €175. 
Je ontvangt sowieso de link naar de online privé gallerij,
aan deze gallerij is een shop verbonden waar je prints, kaders en andere fotoproducten van hoge kwaliteit kan bestellen. Vervoersonkost binnen een straal van 100km rond Brussel is inbegrepen. Een boeking is officieel bij het betalen van het basistarief van €450.

Alle prijzen zijn inclusief btw.Gaan jullie akkoord met dit tarief? 
Stuur me dan gauw een berichtje zodat ik jullie shoot kan reserveren. 


Family documentaries by Alexandra Bertels.
© 2021 Felix Boniface


Mark