>Fresh & fruity family narratives
Verhalen.
We hebben er allemaal één.


Doorheen de jaren zijn klanten die mij oorspronkelijk als trouwfotograaf leerden kennen, ook komen aankloppen met vraag of ik hun gezin zou kunnen fotograferen.

Of ik dan ja zeg? Natuurlijk. Kleine momenten vastleggen resulterend in beelden die lang gekoesterd worden, is fantastisch.

Mijn visie op familiefotografie is eerder eenvoudig. Ik wil weg blijven van de geforceerde glimlach, ik wil authentieke interactie tussen mensen documenteren - het liefst in een omgeving die hen dierbaar is.

Samen bespreken we wat dat voor jullie zou kunnen zijn. Op avontuur naar een nieuwe plek? In pyjama het huis op stelten zetten en pauzeren met een warme choco? Met z’n allen op bezoek bij oma? Alles kan, alles mag. 

Mijn houding tijdens dit moment: eerst gezellig kennismaken, daarnaast je gezin fotograferen zonder dat je het door hebt & hier en daar tijd maken voor een tof geposeerd familieportet.

Investering


De standaardprijs voor een sessie van anderhalf uur fotografie is €375. Wanneer de foto’s klaar zijn, ontvangen jullie een preview met een slideshow die je gedurende 24u kan bekijken. Je hebt dan de tijd om te beslissen met welke collectie je verder gaat.

Collectie 1 - €75
Inbegrepen: 15 digitale beelden en €50 printkrediet in de shop.

Collectie 2 - €165
Inbegrepen: 50 beelden in hoge resolutie en een tegoed van €120 in de shop.

Collectie 3 - €225
Download gratis de volledige gallerij in hoge resolutie. Je ontvangt daarnaast een tegoed van €125 in de shop.Goed om te weten


Een extra uur buiten het pakket kost €175. 
Je ontvangt sowieso de link naar de online privé gallerij,
aan deze gallerij is een shop verbonden waar je prints, kaders en andere fotoproducten van hoge kwaliteit kan bestellen. Vervoersonkost binnen een straal van 100km rond Brussel is inbegrepen. Een boeking is officieel bij het betalen van het basistarief van €375

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Mark

Wedding documentaries by Alexandra Bertels.
© 2021 Felix Boniface