>
Prijslijst


Hi there!

Trouwen doe je niet iedere dag. Wat kan je precies verwachten wanneer je met mij als huwelijksfotograaf in zee gaat? 
 
In een oriënterend gesprek stemmen we jullie dag en mijn werkwijze in detail op elkaar af. Dat kan op café, via Skype, e-mail, Whatsapp - wat je maar wil. 

Standaard zit in alle pakketten hetvolgende inbegrepen: de fotoreportage, een preview die binnen de drie dagen wordt afgewerkt, de postproductie, zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie, een handige online privé fotogallerij en een klein verrassingsalbum.


pakket 14u
14u fotografie
€4930

pakket 12u
12u fotografie
€4430


pakket 10u
10u fotografie
€3930


pakket 8u
8u fotografie
€3430

pakket 6u
6u fotografie
€2930
Een extra uur buiten het pakket kost €250.

Vervoersonkost binnen een straal van 100km rond Brussel is inbegrepen. Eventuele overnachtingen bij verre bestemmingen zijn niet inbegrepen.

Een boeking is officieel bij het betalen van een reservatiekost.

Een fine-art album met dertig pagina’s heb je al voor €580.

Alle prijzen zijn inclusief btw.


Gaan jullie akkoord met deze prijzen? 
Stuur me dan gauw een berichtje zodat ik jullie dag kan reserveren. 
Fine art albums


De albums die ik maak komen op ambachtelijke wijze tot stand. Ik bekijk de lay-out van zo’n boek als een totaalconcept. In de ontwerpfase let ik steeds op een goede balans tussen de mooiste portretten, spannende sleutelmomenten, details vol sfeer en gelukzalige anekdotes. 

Mijn selectie is streng, maar dat komt de beelden alleen maar ten goede.

Zo’n boek fysiek in mijn handen houden nadat ik de foto’s talloze keren op een scherm hebt gezien tijdens het postproductie proces, maakt me keer op keer ontzettend gelukkig.

Een lijvig koffietafelboek


Concreet zijn er drie formaten waar ik erg graag mee werk. Een vierkant van 25 op 25 cm en een groter model van 30 op 30 cm. Het derde is er eentje in een portretformaat van 25 op 30 cm. Een tijdloze en verfrissende keuze.

Het papier waar ik liefst mee werk, is ongelofelijk zacht en geeft de kleuren van de foto’s enorm mooi weer. De naam van dat papier is ‘Hahnemühle Fine Art’ en dat is ook waar de term fine art album vandaan komt.

De binding van het boek is zo gemaakt dat je de naad bijna niet ziet. Hierdoor kunnen de foto’s over twee pagina’s geprint worden. 

 

Een boek om te koesteren


Om tot het perfecte geheel te komen luister ik graag naar de input van de klant. In een skypegesprek overlopen we de volledige lay-out en maken we aanpassingen waar nodig.

Enkele weken later ligt er een prachtig boek voor jullie klaar.
Ik kan alleen maar hopen dat ik de liefde voor deze albums aan jullie kan doorgeven. Ik geloof zo hard in de kracht van een kwalitatief hoogstaand product dat de tand des tijds moeiteloos doorstaat. 
Interesse? Laat me even weten dat je een boek wil maken.
Ik bezorg ik je alle info en de rest volgt vanzelf.
Mark

Wedding documentaries by Alexandra Bertels.
© 2024 Felix Boniface