>


De mooiste albums, yes. 


De albums die ik maak komen op ‘ambachtelijke’ wijze tot stand. Hiermee bedoel ik dat ik zelf de lay-out van jullie boek verzorg van start tot einde. Ik maak kleurcorrecties op de beelden in functie van het papiertype en volg het print labo op om een zo kwalitatief mogelijk product aan te bieden. 
Zo’n boek fysiek in je handen houden en de beelden tot leven te zien komen nadat je ze talloze keren op een scherm hebt gezien tijdens het selectie & edit proces maakt me keer op keer ontzettend blij. 

Standaard presenteer ik jullie albums in twee formaten. Een vierkant van 25 op 25 cm en een 23 op 30 cm in portretformaat omdat ik het een tijdloze én verfrissende keuze vind. Het papier is ongelofelijk zacht en geeft de kleuren zo mooi weer. De binding is zo gemaakt dat ze bijna geen plooi zichtbaar is. Hierdoor kunnen de foto’s over een volledige spread geprint worden en zie je de naad niet. 
Om tot het perfecte geheel te komen luister ik ook graag naar jullie input. De koppels waar ik mee samenwerk hebben vaak al energie gestoken in een leuke uitnodiging, logo of huisstijl te ontwerpen. Het zou toch fantastisch zijn om dat ontwerp te laten verderleven op de cover van je album?Prijslijst albumsEen luxe fotoalbum om te koesteren

25x25 cm of 23x30 cm
Hardcover fine-art, vierkant of portret

Cover naar keuze
Linnen, velvet of leder


Foiling opties inbegrepen
Goud of zilver zijn de populaire opties


Tussen 30 en 40 spreads
Varieert per huwelijk

Archival Ink x Fine Art papier
De beste prints op de markt

Onzichtbare binding
Laat panoramische prints toe zonder naad

€798
Dit album zit inbegrepen in alle print-pakketten


Een ouderalbum*,
het perfecte geschenk


20x20 cm of 15x20 cm
Hardcover fine-art, vierkant of portret


€230
Bekijk de pakketprijzen om alle opties te overlopen


*Kan enkel besteld worden naast het volwaardige album.


Wedding documentaries by Alexandra Bertels.
© 2019 Felix Boniface