>Fresh & fruity family narratives
Verhalen.
We hebben er allemaal één.


Doorheen de jaren zijn klanten die mij oorspronkelijk als trouwfotograaf leerden kennen, ook komen aankloppen met vraag of ik hun gezin zou kunnen fotograferen.

Of ik dan ja zeg? Natuurlijk. Kleine momenten vastleggen resulterend in beelden die lang gekoesterd worden, is fantastisch.

Mijn visie op familiefotografie is eerder eenvoudig. Ik wil weg blijven van de geforceerde glimlach, ik wil authentieke interactie tussen mensen documenteren - het liefst in een omgeving die hen dierbaar is.

Samen bespreken we wat dat voor jullie zou kunnen zijn. Op avontuur naar een nieuwe plek? In pyjama het huis op stelten zetten en pauzeren met een warme choco? Met z’n allen op bezoek bij oma? Alles kan, alles mag. 

Mijn houding tijdens dit moment: eerst gezellig kennismaken, daarnaast je gezin fotograferen zonder dat je het door hebt & hier en daar tijd maken voor een tof geposeerd familieportet.

Investering


De standaardprijs voor een fotografiesessie van anderhalf uur bedraagt €250. Een bijkomend uur fotograferen buiten het pakket kost €195 extra. Een boeking is officieel zodra het basistarief betaald is.

Na de dag zelf ga ik aan de slag met de beelden. Wanneer de foto’s klaar zijn, ontvangen jullie een preview via een slideshow met daarin verschillende collecties. Die kan je 24 uur lang bekijken, waarna je kan beslissen met welke collectie je verder gaat.

De collecties


Instapcollectie - €740
Voorbereiding & tips - 10 digitale beelden in hoge resolutie, zonder logo - €100 printkrediet in de shop.

Familiecollectie - €965
Voorbereiding & tips - 25 foto’s in hoge resolutie, zonder logo - €300 printkrediet in de online shop.

Complete collectie - €1190
Voorbereiding & tips - alle (50+) foto’s in hoge resolutie, zonder logo - €600 printkrediet in de shop.Goed om te weten


Iedereen ontvangt een link naar een online privégalerij met daarin de foto’s van de collectie die je gekozen hebt. Aan de galerij is een shop verbonden waar je prints, kaders en andere fotoproducten van hoge kwaliteit kan bestellen. Vervoersonkosten zijn bij de prijs inbegrepen binnen een straal van 100 km rond Brussel.

Mark
Zin in?
Neem contact op zodat we jullie plek in de agenda kunnen vastleggen!


Wedding documentaries by Alexandra Bertels.
© 2023 Felix Boniface