Album ontwerp


Hey hey! Ik ben klaar om jullie album te lay-outen.

Mijn albums worden gemaakt met liefde voor de beste prints.
De albums worden met grote zorg handgemaakt door een team van professionele boekbinders. Met de luxe linnen albumcovers lever ik je een fotoalbum gemaakt van hoogwaardige materialen.Lay-flat

Onze albums worden gebonden als Lay-flat album. Dat houdt in dat een album plat bekeken kan worden, en foto’s door de naad geprint kunnen worden. Ik kan je album dus ontwerpen met aflopende foto’s en foto’s die dwars over de naad lopen.Premium paper

De matte look van het Fine-art papier geeft de foto’s op een prachtige tijdloze manier weer. Fine-art boeken zijn prettig om te bekijken, aangezien ze het licht niet reflecteren. Ons Fine-Art papier voelt zacht en glad aan. De foto’s worden niet beïnvloed door de kleur van het papier.

Het 100% witte papier heeft een gladde oppervlakte en heeft een prachtige scherpte en diepte. Het papier heeft een dikte van 0.9mm, dat geeft de pagina’s wat extra gewicht. De pagina’s van het boek zijn niet buigzaam en vouwen geheel plat. Een boek met Fine-Art papier is perfect voor album designs met witruimtes, lage constrasten en lage verzadiging. Perfect voor film-achtige fotografie.

  • Matte look & feel
  • Fine-Art Inkjet 12 kleuren
  • Beschikbaar in alle maten; 15×15 – 35×35
  • Rijk kleuren spectrum (AdobeRGB, sRGB)
  • Echte zwart-witten
  • Wees voorzichtig met vuil/vocht, sneller te beschadigenCovers

We print our albums on beautiful Fine-Art paper but our covers are what makes the albums really look and feel luxurious. Each cover is made by hand, and gets great attention to each detail. We stand for high quality photo albums. You can order one of a kind personalized high quality leather or linen covers for your albums. Our goal is to showcase your memories in the best possible way. In a high quality heirloom photo album.

Een stevig album met een harde cover van kwaliteits-linnen en een platte rug. De hoeken van de cover zijn strak afgewerkt en lopen aan de binnenkant mooi over in de schutbladen. Dit album leent zich uitermate goed voor de kleinste uitvoeringen. Maar ook in de grootste uitvoeringen is dit een prachtig tijdloos album.

Kies zometeen één van de talloze kleuren hieronder. Het is het mogelijk om tekst in de cover van het album te embossen. Voor de lichte linnen kleuren is het beter om de embosing uit te voeren met foil.

Time to pick your favorites.

Kies één van de talloze kleuren hieronder. Het is het mogelijk om tekst in de cover van het album te embossen. Voor de lichte linnen kleuren is het beter om de embosing uit te voeren met foil.step 1

Cover materiaal Natural Linen


Één van de meest populaire collecties coverlinnen. Het natuurlijke oogt prachtig tijdloos en is goed geschikt als albumcover materiaal. Iets grover van structuur en met meer natuurlijke oneffenheden dan het effen of coated linnen.


Coated Linen

Een klassiek oneffen patroon en een beschermende coating. Dit linnen is erg geschikt voor een album cover, omdat het niet snel vuil wordt of krassen krijgt. Bovendien is het water en vuil afstotend. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie coated linnen heeft een klein oneffen patroon en voelt strak en glad aan. 
Effen Linen


Strak effen linnen voor een mooi album met een frisse kleur. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie linnen is zonder oneffenheden en is egaal van uitstraling. Het effen linnen is iets vatbaarder voor vuil.Velvet


Ons nieuwste materiaal is een suede stof met een geweldige look and feel. De zachte stof heeft de kenmerkende eigenschappen van suede en zorgt dat je een je fotoalbum wilt blijven aanraken.

step 2

EmbossingLetter embossing with foil 

Letter embossing met foil is een mooie manier om je embossing beter leesbaar te maken. De letters worden met de hand ingelegd, en vervolgens verwarmd met een laagje foil in het album geperst. Op deze manier kunnen namen en teksten worden geplaats op een fotoalbum. Foil embossing is altijd iets minder diep dan blind embossing, omdat de foil niet mag gaan ‘vloeien’.

Niet iedere foil is goed leesbaar per embossing. Contacteer me even voor specifieke vragen.


Foil kleuren:
Goud, Mat zilver, Glans zilver, Antraciet, Donker Bruin, Licht bruin, Grijs, Koper, Brons mat, PearlFoil overprint

Met deze techniek drukken we foil op het linnen van de cover. Deze techniek geeft een sterk contrast, en goede leesbaarheid. De foil ligt op het linnen. We hebben diverse kleuren foil beschikbaar. Voor een Foil Overprint hebben we een vector file nodig. We hebben diverse standaard lettertypes beschikbaar waar je uit kunt kiezen.

Foil kleuren:
Zwart, wit, goud en zilver foil.
Beschikbaar in heel veel lettertypes.

 

step 3

FeedbackStuur me een berichtje met de kleur en embossing naar keuze. Indien jullie graag een eigen logo op de cover zien, bezorg met dan ook een vector bestand van het ontwerp.

Zodra mijn eerste layout ontwerp klaar is, breng ik je op de hoogte en heb je de kans om aanpassingen te maken.

alexandra@felixboniface.be
Mark

Wedding documentaries by Alexandra Bertels.
© 2019 Felix Boniface